Cartea saptamanii – Codul vindecarii 6 minute

42426787_902559983287636_1938710527601541120_nEste o carte despre vindecarea emotionala şi fizica, despre cum cele doua merg mana in mana, vindecarea fizica fiind urmarea fireasca a vindecarii emoţionale.

Codul vindecării a fost adus în atenția publicului de către Alexander Loyd – doctor în psihologie și medicină naturistă și Ben Johnson – medic, specialist în osteopatie și medicină naturistă.

Cartea este împărțită în două părți: partea teoretică în care este prezentată pe larg cauza, motivele pentru care boala se instalează, cum se resimte în corp, cum ne poate afecta mental, relațional, emoțional și din punct de vedere al sănătății.

In cea de a doua parte a cartii,  autorii prezinta o metoda de eliminare a acestor imagini negative, metoda constand intr-o suita de posturi extrem de simple, posturi care, cumulat, dureaza 6 minute.

„Am folosit aproape toate tehnologiile moderne, protocoale de tratament, tehnici, sisteme, filozofii şi modalităţi de vindecare atât din medicina alopată, cât şi din cea alternativă, dar, dacă ar fi să aleg doar una, aceasta ar fi lucrarea dr. Loyd. Nu cunosc niciun alt proces care să fie atât de elegant în simplitatea lui, atât de uşor de învăţat, de profund eficient şi, mai ales, etern. Cea mai bună recomandare pe care o pot face este să spun că îl folosesc eu însumi, îl folosesc pentru familia şi pacienţii mei.” Merril Ken Galera, medic, director medical la Galera Center

Sa va fie de folos oameni frumosi!

Psiholog Psihoterapeut Recatej Luana Luminita

http://www.luminasufletuluitau.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s