Cartea saptamanii – Ingerii Abundentei

35485114_819211404955828_6937550404238442496_nAbundenta este starea noastra spirituala naturala. Noi suntem inconjurati in permanenta de fiinte divine care isi doresc sa ne protejeze, sa ne ocroteasca si sa ne ajute sa ne atingem potentialul plenar. Aceste fiinte au multe nume si indeplinesc diferite roluri, dar cel mai adesea sunt numite ingeri.  Abundenta nu este altceva decat o senzatie de securitate si siguranta. Ea nu are de a face cu numarul banilor din contul bancar sau cu gestionarea finantelor. Stim cu totii ca exista foarte multi oameni bogati care isi fac griji legate de bani.

Abundenta inseamna sa te simti in siguranta din punct de vedere financiar, atat in ceea ce priveste prezentul cat si viitorul. Aceasta senzatie de siguranta valoreaza echivalentul ei in aur. Desigur, abundenta inseamna sa iti poti plati facturile la timp. Exista insa si alte conotatii ale conceptului de abundenta, mai ample. El inseamna inclusiv sa dispui de suficient timp liber, de idei, de incredere in sine, sa te bucuri de iubire si de orice alte aspecte pozitive pe care ti le poti imagina. Atunci cand te racordezi la fluxul abundentei, aceste aspecte se revarsa asupra ta in toate culorile curcubeului.

Creatia lui Dumnezeu este prin excelenta abundenta, iar El creeaza in permanenta noi si noi forme de abundenta. Abundenta este atat de naturala incat trebuie sa ii opui o rezistenta iesita din comun pentru a o impiedica sa curga in viata ta.

Daca vei citi aceasta carte,  vei invata  sa identifici si sa iti blochezi comportamentele  prin care te autosabotezi, astfel incat sa te poti bucura plenar de fluxul abundentei, impartasindu-l cu cei dragi si chiar cu organizatiile tale favorite de caritate.

Vei afla de asemenea ca exista un contract divin care  iti ofera garantia ca vei fi sprijinit din plin pe masura ce iti vei indeplini menirea in viata.

Conceptul de ingeri ai abundentei se refera la anumiti ingeri care au grija ca menirea noastra pe acest pamant sa nu fie impiedicata de lipsuri. Ingerii stiu ca avem nevoie de sprijin material pentru a ne implini scopul in viata si ne pot ajuta in aceasta directie. Nu exista nimic gresit in a cere puterilor celeste sa ne ajute cu situatia financiara si cu alte necesitati materiale, astfel incat sa ne putem dedica ajutorarii si vindecari altora.

Sa va fie de folos oameni frumosi!

Psiholog Psihoterapeut Recatej Luana Luminita

http://www.luminasufletuluitau.ro

https://www.facebook.com/www.luminasufletuluitau.ro/?timeline_context_item_type=intro_card_work&timeline_context_item_source=100006009281416

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s