Cartea saptamanii – Descoperirea prezentei lui DUMNEZEU – David R.Hawkins

32703923_802708426606126_7368571636775124992_nAceasta a sasea carte dintr-o serie progresiva construita de autor finalizeaza si clarifica mai departe adevarata natura si esenta starii denumita „iluminare.” Cu toate ca pentru explicarea si contextualizarea sa este necesara o cercetare a constiintei, aceasta carte este in primul rand un manual

pentru devotii spirituali seriosi, reveland informatii cunoscute doar acelora care au transcens eul pentru a atinge Realizarea Divina. Aceasta este calea interioara ce duce de la sine la Sine, iar descrierile starilor progresive sunt dedicate iluminarii cititorului.

Starile subiective ale misticului au prezentat un mare interes intotdeauna dar, din punct de vedere istoric nu au fost niciodata clarificate intr-un asemenea grad precum sunt prezentate in aceasta semiautobiografica lucrare care ofera si mijloacele prin care sa identificam rara aparitie a acestora, astfel fiind descrisa esenta caracteristicilor Adevarului. Spiritual.

Golita de doctrina ecleziastica sau sistemele  de credinta religioasa, pura esenta a Adevarului Spiritual este relevata in puritatea sa cu o claritate nemaiintalnita. Devine clar ca pentru „a cunoaste” cu adevarat este „a fi” mai degraba  decat „a sti despre”. Motivul pentru care toate cartile Dr. Hawkins incep si se incheie cu Gloria in Excelsis Deo! devine evident.

David R. Hawkins, este directorul institutului pentru Cecetari Spirituale Avansate. Este o autoritate larg recunoscuta in domeniul cercetarii constiintei si al spiritualitatii. Scrie si preda totul intr-o perspectiva unica, aceea a unui doctor clinician cu 50 de ani de experienta in psihiatrie, om de stiinta si mistic. A fost numit cavaler si a primit onoruri si multe titluri prin toata lumea. In Who’s Who in the World sunt detaliate toate activitatile sale. Dr. Hawkins a sustinut conferinte si seminarii in universitatii precum Harvard, Oxford si altele, precum si grupurilor spirituale de la Westminster Abbey si Notre Dame, dar si la manastirii catolice, protestante si budiste. Viata sa este devotata evolutiei spirituale a omenirii. Este recunoscut international ca un invatator al Caii spre iluminare.

Sa va fie de folos omaneni frumosi!

Psiholog Psihoterapeut Recatej Luana Luminita

http://www.luminasufletuluitau.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s