Cartea saptamanii – Minunile vindecatoare ale ARHANGHELUI RAFAEL – Doreen Virtue

30581784_768757396667896_8174119903298280423_nChemati-l pe Arhanghelul Rafael sa va vindecce oricand aveti nevoie de el. Fie ca este vorba de o stare care va pune viata in pericol, de o rana dureroasa sau de o problema grava de sanatate. Arhanghelul Rafael va poate oferi un ajutor esential. In aceasta carte insiprata, experta in imparatia ingerilor Doreen Virtue, recunoscuta in lumea intreaga ne arata de ce Arhanghelul Rafael a fost de mult timp considerat ingerul vindecator. El este un facator de minuni care ajuta pe oricine ii cere ajutorul, indiferent de credinta sau de cultul religios din care face parte.

Povestirile adevarate despre vindecarile miraculoase ofera exemple din viata reala privind interventia incredibila a Arhanghelui Rafael, exemple care va vor da increderea ca …cerurile va asculta rugaciunile. Veti citi despre caile prin care Arhanghelul Rafael raspunde la chemarea voastra si veti invata cum sa recunoasteti calauzirile sale privind sanatatea. Veti mai descoperi cum ii calauzeste Arhanghelul Rafael pe vindecatori (si pe cei care aspira sa devina vindecatori), dar si cum ii poate ajuta pe cei dragi noua, inclusiv animalele noastre preferate.

Un ghid care va va umple inima si va va linisti sufletul.

Miracolele Arhanghelului Rafael este cartea perfecta pentru cei care cauta cai puternice de vindecare folosind puterea divina.

Sa va fie de folos oameni frumosi!

Psiholog Psihoterapeut Recatej Luana Luminita

http://www.luminasufletuluitau.ro

https://www.facebook.com/www.luminasufletuluitau.ro/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s