Lasati frica la o parte – Cindy Cashman

13179239_849223328543860_5115658136736372382_nUneori frica vă poate paraliza. Poate deja v-a imipiedicat căteodată să-i cereti intalnire unei persoane care vă placea. Pe unii, frica i-a oprit să solicite promovarea la serviciu. Orice efect ar avea insă, este important sa stiti că solutia cheie, dacă vreti sa controlati frica, este sa vă mentineti o perspectivă sănătoasă asupra obiectivelor urmarite.

Pentru a vă ajuta să vă formati si să perpetuati o perspectiva clară, am descoperit alte trei etape fundamentale:
Intrebati-vă, Raspundeti si Actionati.

Intrebati-vă
Sa spunem ca vreti să scăpati de niste kilograme care vă prisosesc. Ati incercat toate dietele, toate pastilele si toate alimentele sărace in calorii, dar sunteti in continuare supraponderal si descurajat. Atunci puneti-vă intrebarea:
”Ce ma impiedica să scap de aceste kilograme?”
Ajunsi aici, trebuie sa vă spun ca aveti nevoie de o onestitate deplină, deoarece trebuie să iesiti cu adevarat din zona de confort si să căpătati o perspectiva reala asupra cauzei adevarate a blocajului.
Dacă formulati intrebarile sub forma:
”De ce asta mi se intampla intotdeauna mie?” sau ”De ce alti oameni au mai mult noroc decat mine?”, viata dumneavoastra vă va raspunde aducandu-vă si mai multe lipsuri, si mai multe situatii nedorite, si mai multe ghinioane.
Daca intrebati insa:
”Ce ma impiedica sa-mi folosesc talentele si aptitudinile pentru a ajunge la o stare materiala prospera, la o sănătate infloritoare si la fericire?”, atunci vă oferiti oportunitatea de a explora blocajele care vă impiedica să traiti viata pe care v-o doriti. Puneti-vă si intrebarea:
”Ce mă opreste sa ies din afara zonei mele de confort?”
Astfel, veti deveni constient de piedici si le veti putea depasi.

Răspundeti
Odata ce v-ati pus intrebarea, răspundeti cat mai onest cu putinta. Priviti-va in ochi si căutati raspunsurile, deoarece ele vă vor schimba viata!
Retineti că, dacă gasiti fie un singur pretext sau o singura scuză, acestea vă pot impiedica să eliminati kilogramele in plus, să căstigati multi bani sau să intalniti persoana aceea speciala pe care o căutati.

Actionati
Actiunea consta in principal din doi pasi:
perspectiva si permisiunea.
Pentru a putea intreprinde actiunea necesara, aveti nevoie să adoptati o perspectiva noua si să ii permiteti belsugului să se reverse asupra dumneavoastra.
Daca nu ati dat curs uneia dintre aceste etape, probabil că nu veti reusi să aduceti actiunea la bun sfarsit.
Perspectiva
Eu consider ca, undeva in adancul nostru, stim cu totii ce ne impiedica să obtinem exact ce ne dorim. Dar iata si partea buna a lucrurilor: după ce intelegeti despre ce este vorba, puteti incepe să va schimbati perspectiva.
Adoptati o perspectiva noua, debarasăndu-vă de parerile invechite si capătănd in acest fel libertatea de a păsi mai departe către viata cea noua.
Permisiunea
Acum permiteti-vă să primiti abundenta care vi se cuvine. Da, permiteti-vă, deoarece, odata ajunsi aici, trebuie să intelegeti că numai dumneavoastra vă obstructionati de la realizarea oricarui lucru la care aspirati.

Sa va fie de folos oameni frumosi!
Psiholog Psihoterapeut Recatej Luminita Luana

http://www.luminasufletuluitau.ro

Intotdeauna exista o cale!
Cabinet psihologic Lumina Sufletului Tau ofera o atmosfera calda, destinsa si primitoare, asigurandu-va pastrarea confidentialitatii, este un cabinet pentru linistea sufletului dumneavoastra.
Cabinetul psihologic ofera servicii pentru diferite tipuri de tulburari precum: anxietatea, atacul de panica, anorexia, bulimia, depresia, dependenta de alcool, dependenta de droguri, dependenta de fumat, fobii, stresul posttraumatic, tulburari de personalitate.
Cabinetul psihologic vine si in intampinarea parintilor care se confrunta cu probleme de natura comportamentala ale copiilor lor, terapie de cuplu, probleme legate de feminitate, trauma divortului, trauma decesului, tehnici de relaxare, orientare in cariera, tehnici pentru incredere in tine si in potentialul tau, tehnici pentru dezvoltare personala, tehnici pentru atragerea partenerului ideal in viata ta, invatarea meditatiei, exercitii de feminitate, meditatia chakrelor, meditatia pentru atragerea abundentei in viata ta, hipnoza terapeutica, regresii in vieti anterioare, acupunctura fara ace, numerologie si orice problema legata de linistea sufletului.
Pretul unei consultatii individuale este de 100 lei si a unei consultatii pentru cuplu este de 200 lei.
Pretul unei consultatii privind regresii in vieti anterioare este de 300 lei.
Pretul unei consultatii privind terapia de intinerire este de 150 lei.
Numerologie -200 lei.
SEDINTELE se pot face si prin Skype sau telefon.
Va astept cu mare drag sa gasim impreuna o solutie adecvata pentru linistea sufletului dumneavoastra.
Calea 13 Septembrie 197 – Bucuresti
telefon -0724769073
Psiholog Psihoterapeut Recatej Luana Luminita
www.luminasufletuluitau.ro
Blog – luminasufletuluitau.wordpress.com

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s