Spate – A sasea vertebra dorsala T6 – Cauzele subtile ale imbolnavirii

fr_th_spT6 = a sasea vertebra dorsala reactioneaza atunci cand ma critic si ma judec foarte aspru. Este posibil sa fi crescut intr-un mediu foarte strict, in care valorile si modelele de comportament trebuiau respectate in totalitate. Deoarece am crescut in acest mediu autoritar si lipsit de permisiuni, acum pot sa am „mustrari de constiinta” in momentele in care as vrea sa imi fac pe plac, sa imi acord timp pentru mine, dar judec acest lucru ca fiind „incorect” si cred ca „nu merit asa ceva”. Imi creez griji inutile deoarece imi analizez tot timpul gesturile, cuvintele, gandurile, pentru a fi sigur ca „sunt corect”. Sunt deconectat de corpul meu, deoarece traiesc doar in mintea mea. Culpabilitatea ma roade pe dinauntru. Angoasa este foarte puternica si ma autopedepsesc prin deconectarea de lume. Imi este greu sa ma accept asa cum sunt. Ma simt victima vietii, neputincios in fata evenimentelor pe care le judec foarte sever, nu vreau sa accept faptul ca acestea apar pentru a ma ajuta sa cresc si le consider mai mult pedepse, nedreptati. Refuz viata si experientele noi. Prin urmare traiesc in frustrare, neintelegere si cu resentimente, fiind invidios si gelos pe ceilalti. De aceea, vertebra T6 atunci cand este afectata, genereaza afectiuni si la nivelul stomacului si a vezicii biliare, deoarece traiesc multe situatii contradictorii si nu vreau sa imi asum responsabilitatile.

Accept sa fiu mai flexibil si mai ingaduitor fata de mine insumi si invat sa am o atitudine pozitiva in fiecare situatie, stiind ca fiecare experienta ma ajuta sa ma cunosc mai bine si sa devin mai bun.

Cauzele probabile – Manie in fata vietii. Emotii negative acumulate. Teama in fata viitorului. Griji constante.

Noul tipar de gandire – Am incredere ca viata ma va conduce pe o cale pozitiva. Ma simt in siguranta sa ma iubesc pe mine insumi.

(sursa – Louise L. Hay, dr.Jacques Martel)

(Va urma – A saptea vertebra dorsala T7)

Sa  va fie de folos oameni frumosi!

Psiholog Psihoterapeut Recatej Luana Luminita

http://www.luminasufletuluitau.ro

Intotdeauna exista o cale!
Cabinet psihologic Lumina Sufletului Tau ofera o atmosfera calda, destinsa si primitoare, asigurandu-va pastrarea confidentialitatii, este un cabinet pentru linistea sufletului dumneavoastra.
Cabinetul psihologic ofera servicii pentru diferite tipuri de tulburari precum: anxietatea, atacul de panica, anorexia, bulimia, depresia, dependenta de alcool, dependenta de droguri, dependenta de fumat, fobii, stresul posttraumatic, tulburari de personalitate.
Cabinetul psihologic vine si in intampinarea parintilor care se confrunta cu probleme de natura comportamentala ale copiilor lor, terapie de cuplu, probleme legate de feminitate, trauma divortului, trauma decesului, tehnici de relaxare, orientare in cariera, tehnici pentru incredere in tine si in potentialul tau, tehnici pentru dezvoltare personala, tehnici pentru atragerea partenerului ideal in viata ta, invatarea meditatiei, exercitii de feminitate, meditatia chakrelor, meditatia pentru atragerea abundentei in viata ta, hipnoza terapeutica, regresii in vieti anterioare, acupunctura fara ace, numerologie si orice problema legata de linistea sufletului.
Pretul unei consultatii individuale este de 100 lei si a unei consultatii pentru cuplu este de 200 lei.
Pretul unei consultatii privind regresii in vieti anterioare este de 300 lei.
Pretul unei consultatii privind terapia de intinerire este de 150 lei.
Numerologie -200 lei.
SEDINTELE se pot face si prin Skype sau telefon.
Va astept cu mare drag sa gasim impreuna o solutie adecvata pentru linistea sufletului dumneavoastra.
Calea 13 Septembrie 197 – Bucuresti
telefon -0724769073
Psiholog Psihoterapeut Recatej Luana Luminita
www.luminasufletuluitau.ro
Blog – luminasufletuluitau.wordpress.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s