Spate – A saptea vertebra dorsala T7 – Cauzele subtile ale imbolnavirii

regiunea-toracala-inferioarT7 = a saptea vertebra dorsala este foarte muncitoare. In situatiile in care imi imping limitele la extrem si nu imi ascult corpul  atunci cand are nevoie de odihna si de relaxare, vertebra T7 va emite un tipat de alarma. Este posibil, de asemenea, sa vreau sa evit sau sa uit pe cineva sau o situatie oarecare. Sau vreau sa uit de problemele mele financiare, afective etc. Daca ma opresc din munca, exista riscul ca descurajarea si nemultumirea fata de viata mea, sa reapara, lucru pe care nu il vreau. Acumulez multa furie si agresivitate, totul se zbate in interiorul meu deoarece „viata nu-mi ofera nimic bun”. Ma opun, ma incapatanez si ma revolt chiar daca ma fixez pe anumite lucruri care ma obsedeaza. Refuz sa eliberez aspiratiile, spotaneitatea si creativitatea, nestiind cum sa le fac fata. Deoarece ii las pe ceilalti sa imi spuna cum sa imi traiesc viata, sunt anxios, vulnerabil, nu sunt stapan pe viata mea. Ma framanta conflictele din familia mea, pentru care ma simt responsabil.

Trebuie sa invat sa apreciez tot ceea ce am si ceea ce sunt si sa vad toata abundenta din viata mea. Am dreptul sa imi acord timp pentru mine, am dreptul sa-mi exprim emotiile in loc sa le las sa fiarba in interiorul meu. Imi acord dreptul de a-mi trai suferinta, deceptia, fricile, deoarece astfel le voi putea accepta si transforma in ceva pozitiv. Pot sa fac curatenia interioara si astfel sa ajut vertebra T7 sa functioneze normal. Imi reiau contactul cu corpul meu, cu viata mea reala. Astfel si afectiunile care insotesc de obicei afectiunile vertebrei T7, cele de pancreas si duoden, vor putea sa dispara.

Cauzele probabile – Dureri acumulate. Refuzul de a te bucura de viata.

Noul tipar de gandire – Ma detasez de bunavoie. Ii permit vietii sa ma umple de dulceata ei.

(Sursa – Louise L.Hay, dr. Jacques Martel)

(Va urma – A opta si a noua vertebra dorsala T8 si T9)

Sa va fie de folos oameni frumosi!

Psiholog Psihoterapeut Recatej Luana Luminita

http://www.luminasufletuluitau.ro

Intotdeauna exista o cale!
Cabinet psihologic Lumina Sufletului Tau ofera o atmosfera calda, destinsa si primitoare, asigurandu-va pastrarea confidentialitatii, este un cabinet pentru linistea sufletului dumneavoastra.
Cabinetul psihologic ofera servicii pentru diferite tipuri de tulburari precum: anxietatea, atacul de panica, anorexia, bulimia, depresia, dependenta de alcool, dependenta de droguri, dependenta de fumat, fobii, stresul posttraumatic, tulburari de personalitate.
Cabinetul psihologic vine si in intampinarea parintilor care se confrunta cu probleme de natura comportamentala ale copiilor lor, terapie de cuplu, probleme legate de feminitate, trauma divortului, trauma decesului, tehnici de relaxare, orientare in cariera, tehnici pentru incredere in tine si in potentialul tau, tehnici pentru dezvoltare personala, tehnici pentru atragerea partenerului ideal in viata ta, invatarea meditatiei, exercitii de feminitate, meditatia chakrelor, meditatia pentru atragerea abundentei in viata ta, hipnoza terapeutica, regresii in vieti anterioare, acupunctura fara ace, numerologie si orice problema legata de linistea sufletului.
Pretul unei consultatii individuale este de 100 lei si a unei consultatii pentru cuplu este de 200 lei.
Pretul unei consultatii privind regresii in vieti anterioare este de 300 lei.
Pretul unei consultatii privind terapia de intinerire este de 150 lei.
Numerologie -200 lei.
SEDINTELE se pot face si prin Skype sau telefon.
Va astept cu mare drag sa gasim impreuna o solutie adecvata pentru linistea sufletului dumneavoastra.
Calea 13 Septembrie 197 – Bucuresti
telefon -0724769073
Psiholog Psihoterapeut Recatej Luana Luminita
www.luminasufletuluitau.ro
Blog – luminasufletuluitau.wordpress.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s