Cele doua chakre aditionale

chakra-mandalaDaca in multe dintre traditiile orientale se presupune ca toate chakrele sunt continute in corpul nostru, Laika spun ca mai exista inca doua chakre, care trec cu mult dincolo de partea noastra fizica.

Chakra sufletului pluteste deasupra capetor noastre, ca un soare radiant. Sufletul isi intinde fire luminoase care ne conecteaza la rauri si paduri, la locul in care ne-am nascut si la locul in care traim acum. Aceste fire se extind mai departe, in toata istoria noastra personala si in destinul nostru.

Laika au descoperit ca acesta chakra este marele arhitect al corpului nostru fizic. Cand murim cea de-a opta chakra se extinde intr-un glob luminos, care invaluie toate celelalte chakre. Dupa o perioada de ispasiri si purificare intre doua incarnari, ea construieste un alt corp – asa cum a facut  de fiecare data, de-a lungul a mai multor existente. Cea de-a opta chakra este cea care v-a ales parintii biologici si, totodata, casa si circumstantele in care v-ati nascut.

La fel cum un tamplar construieste un scaun si, mai tarziu, il arde in focul din camin, fara sa simta vreo pierdere, pentru ca stie ca poate sa construiasca cu usurinta un altul, cea de-a opta chakra lustruieste un altul. Daca se intampla ca in aceasta chakra sa se pastreze inregistrarea unei pierderi de suflet, este ca si cum un defect de design e reprodus in fiecare „scaun” nou (adica, in fiecare corp). Aceasta va determina sa re-creati familii, evenimente si relatii similare  cu cele din vietile voastre anterioare, in incercarea de a vindeca aceasta trauma.

Chakra Spiritului isi are locul in afara campului de energie, in centrul intregii creatii si face legatura cu infinitul. Aceasta este matricea intregului cosmos, reteaua luminoasa atotcuprinzatoare care transporta energia si informatia dintr-o parte a universului in alta. Laika sunt capabili sa simta si sa interactioneze cu aceasta retea si folosesc metoda calatoriei, ca  „sa viseze lumea intru materializare”, participand in mod constient la evolutia vietii pe Pamant. Concentrarea atentiei pe cea de-a noua chakra ne permite sa calatorim in trecut, ca sa vindecam traume de mult uitate – si in viitor, ca sa ne recuperam destinul. Amintiti-va ca nu avem acces la chakra sufletului si la chakra spiritului, pana cand nu am vindecat traumele si pierderile de suflet din primele sapte chakre. Abia atunci incetam sa ne mai identificam cu istoria trecutului nostru si ne identificam doar cu spiritul.

Pentru a afla mai mult va sugerez cartea – Sa reparam trecutul – dr. Albert Villoldo

Dr. A. Villoldi a studiat timp de peste  25 ani  practicile de vindecare ale samanilor incasi si ale celor din Amazon. In timp ce se afla la Universitatea din San Francisco, el a fondat Laboratorul de Autoreglare Biologica, pentru a studia modul in care mintea creeaza sanatate si boala.

Sa va fie de folos oameni frumosi!

Psiholog Psihoterapeut Recatej Luana Luminita

http://www.luminasufletuluitau.ro

Intotdeauna exista o cale!
Cabinet psihologic Lumina Sufletului Tau ofera o atmosfera calda, destinsa si primitoare, asigurandu-va pastrarea confidentialitatii, este un cabinet pentru linistea sufletului dumneavoastra.
Cabinetul psihologic ofera servicii pentru diferite tipuri de tulburari precum: anxietatea, atacul de panica, anorexia, bulimia, depresia, dependenta de alcool, dependenta de droguri, dependenta de fumat, fobii, stresul posttraumatic, tulburari de personalitate.
Cabinetul psihologic vine si in intampinarea parintilor care se confrunta cu probleme de natura comportamentala ale copiilor lor, terapie de cuplu, probleme legate de feminitate, trauma divortului, trauma decesului, tehnici de relaxare, orientare in cariera, tehnici pentru incredere in tine si in potentialul tau, tehnici pentru dezvoltare personala, tehnici pentru atragerea partenerului ideal in viata ta, invatarea meditatiei, exercitii de feminitate, meditatia chakrelor, meditatia pentru atragerea abundentei in viata ta, hipnoza terapeutica, regresii in vieti anterioare, acupunctura fara ace, numerologie si orice problema legata de linistea sufletului.
Pretul unei consultatii individuale este de 100 lei si a unei consultatii pentru cuplu este de 200 lei.
Pretul unei consultatii privind regresii in vieti anterioare este de 300 lei.
Pretul unei consultatii privind terapia de intinerire este de 150 lei.
Numerologie -200 lei.
SEDINTELE se pot face si prin Skype sau telefon.
Va astept cu mare drag sa gasim impreuna o solutie adecvata pentru linistea sufletului dumneavoastra.
Calea 13 Septembrie 197 – Bucuresti
telefon -0724769073
Psiholog Psihoterapeut Recatej Luana Luminita
www.luminasufletuluitau.ro
Blog – luminasufletuluitau.wordpress.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s