Chakra Sacrala – Swadhisthana

sacral-chakra-300x300Chakra Sacrala este pozitionata in jurul osului pubian. Este colorata in portocaliu, si este asociata cu bucuria si sociabilitatea. Aceasta este centrul intimitatii, al sexului, al reproducerii creative. Functia acestei chakre depinde de cat de bine avem grija de noi insine. Trebuie sa ne cunoastem limitarile, pentru a putea folosi aceasta energie atat pentru activitatile zilnice, cat si pentru a ne proteja in timpul perioadelor stresante. Corpul are nevoie sa fie reincarcat continuu, pentru a ne putea baza pe el la nevoie. Daca aceasta chakra nu este reincarcata, ea va apela la toate celelalte chakre pentru a se umple, si in final va seca (va goli) intreg corpul de energie.

Afla-ti limetele de energie! Poti sa-ti risipestei energia intrand in contact cu oameni sau situatii neplacute. Afland cum iti consumi energia, poti face alegeri mai bune in legatura cu modul in care-ti consumi timpul.

Dezechilibrul acestei chakre se poate manifesta prin inhibitie sexuala sau inabilitatea in intimitate. Chakra Sacrala controleaza apetitul pentru mancare, sex si placere. Daca vom risipi prea multa energie, vom deveni obsesivi in legatura cu ceea ce nu putem sa avem. Echilibrul intre controlul si consumul acestei energii este cheia care va mentine aceasta chakra puternica si sanatoasa.

(Sursa – Doreen Virtue)

(Va urma)

Sa va fie de folos oameni frumosi!

Pentru a programa o sedinta de echilibrare a chakrelor poti suna la numarul 0724769073 sau email: lumina.suflet@yahoo.com

Psiholog Psihoterapeut Recatej Luana Luminita

http://www.luminasufletuluitau.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s