Rugaciune pentru ca abundenta sa intre in viata ta

descărcareDoamne, stiu ca abundenta este oriunde in viata mea, fa sa simt si eu acest lucru. Stiu ca abundenta este ca un ocean, invata-ma te rog sa inot in el. Stiu ca din ce in ce mai multe persoane in jurul meu au bani, si stiu ca acesta este planul Tau pentru mine, sa incep sa-mi dezvolt o constiinta a bunastarii, a abundentei si a prosperitatii. Stiu ca tot ce am nevoie imi este indeplinit pentru ca am incredere si fac saltul in abundenta divina pe care Tu mi-o oferi.

Stiu ca eu sunt aici si sunt un suflet pe care Tu il iubesti, asa ca te rog Doamne, ajuta-ma sa imi ating maximul potential sau indruma-ma sa fac asta, tocmai ca sa deschid usile abundentei sa intre in viata mea. Abundenta este starea mea de constiinta, si eu stiu asta, chiar daca uneori ma plang. Ajuta-ma sa vad clar, in termenii mei, ce trebuie sa vad ca sa am ce-mi doresc. Ma deschid total catre Tine, Doamne, si imi pun sufletul in mainile Tale. Sunt deschis sa primesc tot ce am nevoie: sanatate, fericire, bunastare, pentru ca eu merit asta. Sunt copilul Tau iubit.

Universul este sigur, abundent si prietenos, la fel si viitorul meu. Am incredere in Tine ca totul va intra in viata mea la momentul potrivit si in modul potrivit si ca, o sa ai grijja ca pana la acel moment sa am rabdare. Totul este perfect in viata mea pentru ca Tu ai grija de mine. Decid ca in acest moment sa ma deschid catre tot ce are universul sa-mi ofere: lumina, viata abundenta, pentru ca eu sunt una cu viata pe care o traiesc. Tu nu m-ai trimis aici  ca eu sa sufar, si, daca sufar, este din cauza faptului ca eu impiedic ca Tu sa ajungi la mine.

Imi deschid bratele sa primesc toate miracolele pe care tu mi le trimiti. Am incredere ca abundenta este infinita si ca, daca eu imi doresc ceva, pot sa obtin fara sa iau acel ceva de la o persoana. Inteleg ca eu sunt sursa prosperitatii mele, calauzeste-mi pasii Doamne sa o gasesc. Inteleg ca totul este pentru binele meu suprem si ca abundenta este libertatea mea in aceasta lume.

Las ghizii mei spirituali (pe care Tu mi i-ai trimis), sa ma ajute sa-mi gasesc calea si eliberez tot ce ma tine legat de ceea ce nu-mi mai serveste. Abundenta este chiar aici, acum, si iti multumesc ca imi arati asta.

Astazi sunt acasa, astazi sunt fericit/a, astazi sunt complet fericit/a pentru ca….

 EU SUNT BOGATIE.

Asa sa fie si asa este!

Multumesc. Multumesc. Multumesc.

(Sursa – Blog – Ghicitul ca arta -Totul despre spiritualitate, clarviziune)

Sa va fie de folos oameni frumosi! 

Pentru a programa o sedinta de psihoterapie privind atragerea abundentei in viata ta… poti suna la numarul 0724769073 sau email: lumina.suflet@yahoo.com

Psiholog Psihoterapeut Recatej Luminita Luana

http://www.luminasufletuluitau.ro

Reclame

8 gânduri despre „Rugaciune pentru ca abundenta sa intre in viata ta

 1. Atoatecreatorule,
  Fa ca linia temporala financiara a mea
  Sa fie vindecata, restaurata, eliberatat complet, definitiv
  De la inceputurile creatiei si pana in present
  In cel mai bun si mai elevat mod cu putinta
  Astfel incat
  Eu sa cresc financiar
  Cu fiecare lectie sau etapa parcursa
  Astfel incat eu sa ating prosperitatea nelimitata si eterna
  Care mi se cuvine de drept, din nastere
  Dintotdeauna
  Asa este!
  S-a indeplinit, S-a indeplinit, s-a indeplinit!

  Apreciat de 2 persoane

 2. Vă mulțumesc mult. Si va recomand si eu :

  RUGĂCIUNE DE DEZLEGARE A LEGĂMÂNTULUI SĂRĂCIEI

  Dragi îngeraşi, Arhangheli, Creatorule a tot ce Există, fiinţe spirituale vă chem în ajutor acum pentru a-mi desface legământul sărăciei pe care l-am făcut în orice timp, spaţiu, încarnare, dimensiune.
  Orice am spus, am făcut, am gândit distructiv despre bani, sărăcie, bogăţie, abundenţă, vă rog să desfaceţi cu lumina voastră albă, strălucitoare.
  Orice spun, fac sau gândesc distructiv despre bani, sărăcie, bogăţie, abundenţă, vă rog să desfaceţi cu lumina voastră albă strălucitoare.
  Orice voi spune, voi gândi sau voi face distructiv despre bani, sărăcie, bogăţie, abundenţă, vă rog să desfaceţi cu lumina voastră albă strălucitoare.
  În numele Creatorului, eu (numele tău), cer ca în acest moment să mi se desfacă toate legăturile, toate fricile, toate cuvintele, faptele şi gândurile distructive care au legătură cu banii, sărăcia, bogăţia, abundența din orice timp, spaţiu, încarnare sau dimensiune.
  (Se repetă de 3 ori)
  Amin!
  Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s